0.00 €
LV|RU|EN

Home

Piegādes informācija

Minimāla pasūtījuma summa - €15


Rekvizīti tortes priekšapmaksai:
SIA „GB Piegāde”
PVN reģ. Nr. LV40103870639
Konta nr.: LV12HABA0551039716063
Maksājuma mērķa ailē lūdzam norādīt:
piegādes adresi, piegādes datumu un tālr. numuru
Vairāk informācijas »
0.00 €

Grozs ir tukšs

Aizmirsāt paroli?

Reģistrēties
Lai atjaunotu paroli, norādiet e-pasta adresi, kuru izmantojāt reģistrācijai. Mēs aizsūtīsim instrukciju ar tālākiem norādījumiem.
LV|RU|EN
Tehnisku iemeslu dēļ šobrīd pasūtījumus nepieņemam.


Tehnisku iemeslu dēļ īslaicīgi nepieņemam maksājuma kartes.


Tehnisku iemeslu dēļ šobrīd pasūtījumus pieņemam tikai tiešsaitē.


Liela pieprasījuma dēļ
1.septembrī pasūtījumus nebūs iespējams pasūtīt uz konkrētu laiku, tos piegādāsim tikai rindas kārtībā.
Tāpat nebūs pieejami piedāvājumi: BRANČS, MAKSĀ PAR 1 ĒD 3, 2 PAR €12 un 2 PAR 1 CENU.


Svētku laikā piegādes serviss strādā līdz 20:30


Restorānu pārslodzes dēļ,
piedāvājumu "MAKSĀ PAR 1 ĒD 3" un "DIVAS PICAS PAR 12 EIRO" nevar pasūtīt uz 8.03.,
kā arī uz 08.03. mums nav iespējas pieņemt pasūtījumus uz noteiktu laiku.
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.


Ražošanas pārslodzes dēļ,
uz 31.12. mums nav iespējas pieņemt banketu produkcijas pasūtījumus (uzkodas, saldie seti un tortes).
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.


Tehnisku iemeslu dēļ šobrīd pasūtījumus pieņemam tikai telefoniski.


Tehnisku iemeslu dēļ šobrīd lūdzam zvanīt: 20379303.


E-pasts pašlaik nedarbojas. Lūdzam zvanīt: 67 225 225 vai 29 900 600


Ja Jums neizdodas noformēt pasūtījumu internetā, lūdzam to darīt, zvanot uz: 67 225 225 29 900 600

PIEGĀDES SERVISA DARBA LAIKS
10:00 - 21:00

Piedevas

Banketu pasūtījumu jānoformē 48 stundas iepriekš!
Svētku laikā pasūtījumu pieņemšana var tikt ierobežota!

Priekšapmaksu par banketiem var veikt:
- ar pārskaitījumu
SIA „GB Piegāde” Reģ. Nr. LV40103870639
A/S „Swedbank”, IBAN: LV12HABA0551039716063, SWIFT: HABALV22
maksājuma mērķis: (lūdzam norādīt piegādes adresi, piegādes datumu un tālr. numuru)
Lūdzam pievērst uzmanību tam, ka torti sāksim gatavot pēc avansa saņemšanas!