Viens no labākajiem suši meistariem pasaulē, Petro Gudzovaty, piedāvā izbaudīt Gan bei jauno ēdienkarti visos Rīgas restorānos.
Jau vairāk kā mēnesi mūsu viesiem ir iespēja baudīt Petro Gudzovaty izstrādāto jauno suši un uzkodu ēdienkarti visos Rīgas Gan bei restorānos.
Kas ir Petro Gudzovaty?
Petro ir jauns un ļoti talantīgs suši meistars un pavārs, kurš savu pirmo zīmīgo profesionālo apliecinājumu, AJSA | WSII sertifikātu*, saņēmis 2018.gadā Japānā. Jau 2023.gadā viņš bija viens no finālistiem World Sushi cup Tokyo Japānā un šobrīd ir ļoti pieprasīts speciālists restorānu industrijā visā pasaulē.
Viens no labākajiem suši meistariem pasaulē, Petro Gudzovaty, piedāvā izbaudīt Gan bei jauno ēdienkarti visos Rīgas restorānos.
Jau vairāk kā mēnesi mūsu viesiem ir iespēja baudīt Petro Gudzovaty izstrādāto jauno suši un uzkodu ēdienkarti visos Rīgas Gan bei restorānos.
Kas ir Petro Gudzovaty?
Petro ir jauns un ļoti talantīgs suši meistars un pavārs, kurš savu pirmo zīmīgo profesionālo apliecinājumu, AJSA | WSII sertifikātu*, saņēmis 2018.gadā Japānā. Jau 2023.gadā viņš bija viens no finālistiem World Sushi cup Tokyo Japānā un šobrīd ir ļoti pieprasīts speciālists restorānu industrijā visā pasaulē.
Petro tika uzaicināts komandā, lai mūsu viesiem tagad būtu iespēja baudīt vismodernākos un izsmalcinātākos ēdienus, protams, neaizmirstot par visu laiku favorītiem. Viņa izstrādāta suši un uzkodu Gan bei ēdienkarte neatstās vienaldzīgu nevienu viesi, katrs noteikti atradīs savu garšu daudzveidīgajā ēdienu piedāvājumā.
Svaigais tuncis sarkanā čili mērcē ar Kizami vasabi, jūras velšu seviče, jūras asaru fileja ar kataifi un maurlokiem tomātu salsā, liellopa, laša, tunča un hamači tataki ar pieskaņotām garšas pilnām mērcēm, moderni un sulīgi gunkani, futomaki suši, mamenori suši - tā ir tikai daļa no Gan bei jaunā uzkodu un suši piedāvājumu klāsta.
Aicinam šajā garšu piedzīvojumā ikkatru no jums! Lai labi garšo!
Gan bei komanda un Petro Gudzovaty personīgi
*AJSA | WSII (All Japan Sushi association) ir valsts organizācija Japānā, kas attīsta un popularizē suši kultūru pasaulē un kontrolē to pareizo izpildi un pasniegšanu. Pasaulē šobrīd ir tikai 50 suši meistari, kuriem ir šīs organizācijas sertifikāts.
APSKATĪT ĒDIENKARTI